Nieuws uit 2021

29 juli 2021

EDI GmbH en Newness gaan een samenwerking aan om gecombineerde waardeproposities aan te bieden om de digitale transformatie te versnellen door strategie en praktische implementatie te stroomlijnen

Het Duitse op AI gebaseerde applicatiebedrijf EDI GmbH is een samenwerking aangegaan met het Nederlandse adviesbureau Newness om gecombineerde waarde proposities aan te bieden om de digitale transformatie te versnellen door de strategie, digitalisering van processen en praktische inzet van technologieën zoals kunstmatige intelligentie, cloud technologie en data-analyse te stroomlijnen.
lees meer (in Engels)

 

Nieuws uit 2020

3 november 2020

Benelux Enterprise Awards voor Newness: "Meest innovatieve MKB Business Growth Consultancy - Nederland"
Newness is een van de winnaars in 2020 van de Benelux Enterprise Awards van EU Business News website als:

"Meest innovatieve MKB Business Growth Consultancy - Nederland"
Het onderzoeksteam van EU Business News heeft zijn definitieve oordeel gegeven op basis van verschillende criteria, zoals: bedrijfsprestaties, levensduur, bedrijfsgroei, belangrijke innovaties of feedback van belanghebbenden.
lees meer

 

10 maart 2020

Newness viert 10 jarig jubileum
Newness is op 8 maart 2010 opgericht door de oprichter Nur America. Dit betekent dat we ons 10-jarig jubileum vieren.
lees meer (in Engels)

 

Nieuws uit 2019

3 april 2019

Hannover Messe 2019 - Dit jaar staat 5G centraal
Hannover Messe 2019 is het toneel voor de nieuwste innovaties. Dit jaar staat 5G centraal. 5G met real-time gegevensoverdracht, hoge beveiliging en een laag energieverbruik maakt de IoT eindelijk mobiel en vindt zijn weg naar industriële toepassingen.
lees meer

 

Nieuws uit 2018

26 mei 2018

Lezing tijdens het Inauguration-event in het Grooa Inspiria Learning Center: "Behoefte aan innovatie en samenwerking in het tijdperk van de digitale transformatie"
Nur America gaf een lezing "Behoefte aan innovatie en samenwerking in het tijdperk van de digitale transformatie" tijdens het inauguratie-evenement in het Learning Centre van Grooa Inspiria. De digitale transitie brengt zowel grote uitdagingen als nieuwe kansen. Digitale transformatie omvat de ontwikkeling van digitale capaciteiten, digitalisering van kernactiviteiten en overstappen op digitale data-driven waarde proposities en bedrijfsmodellen om verbeterde klantervaringen te creëren.
lees meer

 

25 april 2018

Hannover Messe - een wereldwijde hotspot voor de digitale transformatie van de industrie
Hannover Messe 2018 toonde de nieuwste ontwikkelingen in digitale oplossingen in de industrie en onderstreepte opnieuw zijn reputatie als een wereldwijde hotspot voor de digitale transformatie van de industrie. Onder het motto van "Integrated Industry - Connect & Collaborate", ontving de beurs een totaal van 210.000 en ontving een totaal van 5 800 exposanten. Verschillende technologieën werden getoond, zoals machine learning, kunstmatige intelligentie, industriële IT-platforms, het gebruik van robots en autonome systemen in productie en intralogistiek.
lees meer (In Engels)

 

Nieuws uit 2017

29 maart 2017

Keynote speech "Innovatie om gedeelde waarde te creëren" op het honoursfestival van de Hogeschool Utrecht
Nur America gaf een keynote speech "Innovatie om gedeelde waarde te creëren" op het honoursfestival van de Hogeschool Utrecht. Het creëren van gedeelde waarde is de praktijk van het creëren van economische waarde op een manier die ook de maatschappelijke waarde creëert door zijn behoeften en uitdagingen aan te pakken. Het creëren van gedeelde waarde verbindt bedrijfssucces met sociale vooruitgang. Bedrijven die de kritieke behoeften van onze samenleving afstemmen op hun strategische doelen en gebruiken dat als platform voor innovatie kunnen groeien, meer veerkrachtig worden en een betere merknaam hebben.
lees meer

 

30 januari 2017

Is jouw startup investor ready?
Je hebt funding nodig voor je startup om je prototype verder te ontwikkelen, met de productie te beginnen of marketingactiviteiten te starten. Je zoekt mogelijke financieringsbronnen, maar is je startup Investor Ready?

Investor Readiness betekent begrijpen wat de belangrijkste punten zijn die investeerders willen weten over jouw business, zodat ze kunnen beslissen of ze in je bedrijf willen investeren. Om de kansen voor een financieringsronde te vergroten, moet je de criteria van de investeerders goed begrijpen. Investeerders gebruiken deze criteria om je business te beoordelen.
lees meer

 

13 januari 2017

Newness doet mee aan het NLgroeit initiatief
Newness doet mee aan het Nlgroeit initiatief  als leeraanbodpartij met een workshop over Business Model Innovation (kijk naar onze training pagina). Nlgroeit is een publiek-private samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken, NLevator en de Kamer van Koophandel. Doelstelling van dit initiatief is om het groeivermogen in het midden- en kleinbedrijf in Nederland te vergroten.

Het platform www.nlgroeit.nl helpt Nlgroeit ondernemers bij de groeirealisatie, door hen te faciliteren bij het vinden van de ideale match met een mentor, opleiding of andere dienst die kan bijdragen aan groei.
lees meer

 

Nieuws uit 2016

28 september 2016

De lezing van Nur America bij Bits & Chips Smart Systems 2016 conferentie is online beschikbaar om te downloaden.

Internet of services: game change in service business models
IoT apparaten hebben zijn omgevingen veranderd in internet-gebaseerde omgevingen met behulp van mobiliteit en cloud-technologie die nieuwe vormen van applicaties die geïntegreerd zijn met toegevoegde waarde mogelijk maken als een internet van diensten. IoT sensoren op een paar dollar, die verbinden zijn door het internet, helpen om gegevens te verzamelen, maar echte waarde aan een gebruiker is in het verbergen van de complexiteit van IoT en het verstrekken van de gewenste waarde door het opnemen van nuttige informatie. Interessante voorbeelden in monitoring zal worden herzien.
Download

 

1 maart 2016
Gastcollege bij TIAS School for Business and Society: "Reis van idee tot een succesvol bedrijf"

Deze lezing zal u door een reis van een business idee tot een succesvol bedrijf. U gaat door de stappen van het genereren van nieuwe business ideeën en het testen van hun levensvatbaarheid, het ontdekken van de potentiële markt, de ontwikkeling van de commerciële strategie, de planning van het bedrijf, en het aantrekken van investeerders. Het geheim achter succesvol ondernemerschap zal worden besproken om te weten waar je naartoe gaat in het bedrijfsleven en hoe je gaat bereiken door het maken van de juiste beslissingen en het navigeren rond valkuilen.
lees meer

Nieuws uit 2015

15 december 2015
Succesvolle Investor Readiness Training en Follow-up sessie

De Investor Readiness Training voor Medtech startups op de Brightlands Maastricht Health Campus is met succes afgerond.
lees meer

 

23 november 2015
Investor Readiness Training

Newness organiseert samen met Allianta een Investor Readiness Training voor Medtech startups op de Brightlands Maastricht Health Campus op 23 november en 15 december.
lees meer

 

08 juni 2015
Newness neemt deel in net netwerk van de Data Room van Bright Move

Newness heeft begin 2014 deelgenomen in het netwerk van de Data Room van Bright Move. De doelstelling is het ondersteunen van ondernemerschap en het adviseren van bedrijven die deel maken van Bright Move

Newness heeft bijgedragen aan de Data Room Update voor juni 2015 met een artikel over “Hoe verhoog je je succeskansen bij een financieringsronde?”.
lees meer


Nieuws uit 2014

27 oktober 2014
Food en Hightech: een mooie match?

Samenwerking tussen food en high-tech industrie zal leiden tot de ontwikkeling en toenemende export van slimme systemen in de primaire productie en de verwerking van levensmiddelen. Nur America van Newness heeft bijgedragen aan het onderzoek van de Food & Nutrition magazine voor een branchebarometer om een ​​beeld over de kansen voor beide sectoren te vormen.
lees meer


21 maart 2014
Newness neemt deel aan de Werkgroep High Tech Business in Duitsland

Het sterke hightech ecosysteem in Nederland heeft een track record  in het ontwikkelen van high mix, high complexity en low volume toepassingen. De unieke manier van samenwerken tussen hightech toeleveranciers  maakt het ontwikkelen, onderhouden en delen van kennis makkelijker en verhoogt de optimale werking van de hightech waardeketen.
lees meer


Nieuws uit 2013

30 oktober 2013
Tweede Green Transition Event op 30 oktober 2013

Newness doet mee aan de organisatie van het tweede Green Transition Event. Green Transition Events gaan over duurzaam ondernemen en het opzetten van een platform voor ondernemers die met groene transities bezig zijn. Na het succes van het eerste event, organiseren we met veel enthousiasme een tweede event. Het thema ‘duurzame processen en ketens in Agro & Food’ staat deze keer op het programma.
lees meer


26 juni 2013
Column in LINK Magazine (juni 2013): ‘Hoe krijgen we meer OEM’ers?’

Nur America's column in het Link Magazine (juni 2013, nummer 3 jaargang 15, www.linkmagazine.nl), over een gebalanceerd combinatie van essentiële elementen die de kans op succes voor nieuwe oem’ers vergroot.
lees meer


18 juni 2013
Impressies van Eerste Green Transition Event op 18 juni 2013

Het eerste “Green Transition Event” op 18 juni 2013 was zeer succesvol. De sprekers Rob Bogaarts, Districtsmanager Woonbedrijf Eindhoven, en Boele de Bie, CEO Intivation en In2care, vertelden over hun aanpak om een transitie te realiseren naar aan de ene kant duurzame woonwijken en aan de andere kant duurzame producten en business.
lees meer

18 juni 2013
Eerste Green Transition Event op 18 juni 2013

Newness doet mee aan de organisatie van een interessante bijeenkomst over duurzaam ondernemen. Wij willen een platform opzetten voor ondernemers die met groene transities bezig zijn. De deelnemers krijgen meer inzicht in de ontwikkelingen op dit gebied, doen inspiratie op en wisselen ervaringen uit met andere ondernemers.
lees meer

6 maart 2013
Meer innovatie in Agro & Food door samenwerken in een nieuw ecosysteem

Nur America van Newness gaf een presentatie over innovatie door samenwerken in een ecosysteem, op de themadag  “Automation in Agro & Food” van Mikrocentrum op 6 maart 2013.
lees meer

4 februari 2013
De Grean Deal Brabant voor samenwerking aan energietransitie is ondertekend

In het kader van Smart Energy Regions is op 4 februari bij de TU/e de Green Deal Brabant ondertekend door gemeenten, bedrijven, maatschappelijke organisaties en kennisinstellingen in Brabant. Smart Energy Regions is een initiatief om een energietransitie te realiseren in de provincie Noord-Brabant.
lees meer

Nieuws uit 2012

14 november 2012
Column in Mechatronica & Machinebouw Magazine (14 november 2012): ‘Meer innovatie nodig in voedselproductie’

Nur America's column in Mechatronica & Machinebouw Magazine, over innovaties die nodig zijn om de foodindustrie concurrerend te houden.
lees meer

7 november 2012
Newness heeft bijgedragen aan Dutch Design Week Trend Book 2012

Newness was gevraagd om bij te dragen aan de vierde editie van het jaarlijks Trend Boek van de Dutch Design Week 2012 waarin trends en ideeën voor de toekomst verzameld zijn. Kijkt u naar onze bijdrage in het hoofdstuk “Technology” op pagina 112.
lees meer

20 september 2012
Newness werd lid van de gemeenschap van Green Tree Sustainability Management

Het doel van Green Tree is het bouwen van een gemeenschap waar expertise en kennis worden gedeeld over duurzaamheidonderwerpen. Newness zoekt interactie en werkt samen met mensen die gepassioneerd zijn over duurzaamheid.  http://www.greentreesustainabilitymanagement.com/


23 mei 2012
Column in Mechatronica Magazine (23 mei 2012): ‘Hightech-ecosysteem voorbeeld voor foodbedrijven’

Nur America's column in Mechatronica Magazine, over hoe de hightechindustrie profiteert van een uniek hecht netwerk en sterke regionale samenwerking.
Lees meer

Nieuws uit 2011

Artikel in Food & Nutrition, jaargang 3, nummer 3, over samenwerking tussen high-tech en food bedrijven

Newness onderzocht in opdracht van Brainport Development de mogelijkheden om de samenwerking tussen high-tech bedrijven en food bedrijven te stimuleren.
lees meer

Nieuws uit 2010

Newness is een Associate van Point-One.

Op 6 oktober 2010 heeft het Point-One Annual Event 2010 plaatsgevonden. De deelnemers hebben gezamenlijk vormgegeven aan het jaarplan 2011. Het Point-One R&D en Ecosystem innovatieprogramma is gericht op de belangrijkste gebieden van High Tech Systemen en Materialen. http://www.point-one.nl/

Newness neemt deel aan het Our Common Future 2.0 project.

De kern van het OCF 2.0 Project is om met een groep van tussen de twee- en driehonderd mensen in korte tijd een inspirerende visie te ontwikkelen op de maatschappij van morgen. http://www.ourcommonfuture.nl/nl/over-ocf-20/

end faq

 

Algemene Voorwaarden           Copyright © All Rights Reserved